Thuis Nieuws

De Industrie van Fuzhouzhongyi & Handelsco., Ltd.

Certificaat
China FUZHOU ZHONGYI INDUSTRY & TRADE CO., LTD certificaten
China FUZHOU ZHONGYI INDUSTRY & TRADE CO., LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De Industrie van Fuzhouzhongyi & Handelsco., Ltd.
Laatste bedrijfsnieuws over De Industrie van Fuzhouzhongyi & Handelsco., Ltd.

De Industrie van Fuzhouzhongyi & Handelsco., Ltd zijn een volledige onderneming in Minhou, fujian, China, dat met het ontwerp, de productie en de verkoop met sterke technische kracht, scherpe marktbetekenis en vooruitgangsontwikkeling integreert van voorlichting.

Het bedrijf wordt gevestigd in de mooie westelijke voorsteden van Minhou Chengguan Fuzhou, provinciale Fugu-lijn, naast het centrum 20 kilometers vanaf Fuzhou-Stad, 25 km vanaf Mawei-Haven met geschikt verkeer. Het behandelt een gebied van 10000㎡and heeft meer dan 300 bekwame personeelsleden met bijna twee decennia van productieervaring. Het veroorzaakt en verkoopt diverse soorten kunsten & ambachten voor homeware en tuinpunten, inculding Fotokader, Muurdecor, Spiegel, Kaarshouder, Crate&Cabinet, Klok en anderen die van hout, metaal, bamoboo enz. worden gemaakt. Onze producten zijn populairder met cliënten door zijn speciaal ontwerp en uitstekende kwaliteit en wij voeren allen naar meer dan twintig landen en gebieden in de wereld, zoals Europa, Amerika, Japan, Singapore enz. uit

Op de basis van beheersprincipe „Eer en krediet als basis, kwaliteit als bovenkant om naar bestaan“ te streven, streeft Zhongyi ernaar om rijpere, regelmatige en bloeiende zakelijke relaties over de hele wereld te vestigen! Wij heten warm om het even welk van onze potentiële cliënten welkom om onze fabriek en toonzaal voor meer gedetailleerde informatie betreffende duizenden van onze producten te bezoeken!

Bartijd : 2020-06-17 19:55:42 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
FUZHOU ZHONGYI INDUSTRY & TRADE CO., LTD

Contactpersoon: Dina

Tel.: (86)591-22064965

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)